РИОСВ Хасково

Министерство на околната среда и водите

Регионалната инспекция по околната среда и водите – гр. Хасково

неделя, 21.07.2024 г.
Контакти

Адрес: 6300 Хасково,
ул. "Добруджа" 14

тел: 038/ 60 16 34
ел. поща: [email protected]

Банкова сметка

БАНКА: ТБ OББ АД
IBAN: BG44UBBS80023110028210
BIC: UBBS BGSF

Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

Други

 2022
 2021
 2020
 2019
 2018
 2017
 2016
 2015
 2014
 2013

РИОСВ- Хасково обявява регионален ученически фотоконкурс за Деня на Земята- 22 април
10/03/2021


"Природата през моя обектив” е темата на Регионалния ученически конкурс за фотография, организиран тази година от РИОСВ- Хасково по повод Международния ден на Земята- 22 април. Конкурсът се провежда за 11-а поредна година и цели чрез творчеството си децата да изградят позитивно отношение към природата и нейното опазване. Предвид епидемичната обстановка и тази година фотоконкурсът ще се проведе дистанционно.

Условия на конкурса:
• В надпреварата могат да участват ученици от областите Хасково и Кърджали.
• Фотографиите  трябва да бъдат съобразени с темата и да показват красиви места сред местната природа през четирите сезона на годината, реки, планински местности, природни забележителности, защитени територии, характерни растителни и животински видове, снимани на територията на областите Хасково и Кърджали.
• Всеки участник  може да изпрати до 2 авторски снимки, които да бъдат във формат JPG.
• Снимките трябва да се изпращат само на е-адрес: [email protected] до 5 април 2021 г. вкл. Творбите, изпратени след тази дата няма да се състезават в конкурса!
• Участникът трябва задължително да прикачи и файл със следното съдържание: име и фамилия, възраст, населено място, училище, клас, е-mail и телефон за обратна връзка, заглавие на снимката и кратко описание къде е направена и какво изобразява. Също така, попълнена,  подписана и сканирана декларация за личните данни, която може да изтеглите от тук.

Компетентно жури ще отличи най-добрите творби и ще присъди първа, втора, трета и поощрителна награди. Ще бъде присъдена и награда на публиката след онлайн гласуване чрез харесване във Фейсбук страницата на РИОСВ- Хасково. Там ще бъде публикуван албум с всички участващи в конкурса фотографии под формата на виртуална изложба. Снимките ще бъдат публикувани по реда на получаване, а онлайн гласуването ще продължи до 10  април 2021 г. вкл., като гласувания след тази дата няма да бъдат зачетени. За победителите в конкурса са предвидени грамоти и предметни награди. Някои от най-добрите фотографии ще красят календарите на РИОСВ- Хасково за 2022г. Снимките ще бъдат публично споделени в интернет със заглавие, име и фамилия на автора. В надпреварата нямат право да участват деца на служители от РИОСВ- Хасково!

Официалното връчване на грамотите и наградите на отличените, ще се състои на 22 април от 14:00ч. в гр. Хасково при спазване на всички противоепидемични изисквания.

РИОСВ- Хасково пожелава успех на всички участници! Нека покажем красивата природа на нашия регион! За допълнителна информация: тел. 038/60-16-23 и е-адрес: [email protected]

Забележка:
• Необходимо изискване към участниците е да притежават всички права върху представените фотографии, като гарантират, че те са техен оригинален труд, който не нарушава нечие авторско право и не са взаимствани от Интернет.
• Организаторите на конкурса си запазват правата да фотографират, филмират, сканират, записват и разпространяват получените творби, без да заплащат права и обезщетения за това.
• Творбите няма да бъдат приети и разгледани от журито, ако не отговарят на условията на конкурса и ако към тях няма прикрепена задължителна декларация за личните данни!

Албум с всички фотографии (за гласуване): Тук.

01.02.2021г.