РИОСВ Хасково

Министерство на околната среда и водите

Регионалната инспекция по околната среда и водите – гр. Хасково

вторник, 28.05.2024 г.
Контакти

Адрес: 6300 Хасково,
ул. "Добруджа" 14

тел: 038/ 60 16 34
ел. поща: [email protected]

Банкова сметка

БАНКА: ТБ OББ АД
IBAN: BG44UBBS80023110028210
BIC: UBBS BGSF

Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

Други

 2022
 2021
 2020
 2019
 2018
 2017
 2016
 2015
 2014
 2013

РИОСВ-Хасково обявява ученически фотоконкурс за Деня на Земята
15/03/2017

 

"Красивата природа на моя роден край” е темата на тазгодишния Регионален ученически конкурс за фотография, организиран от РИОСВ- Хасково по повод  Международния ден на Земята- 22 април. Конкурсът се провежда за седма поредна година и цели чрез творчеството си децата да изградят позитивно отношение към природата и нейното опазване.

Условия на конкурса:
- В надпреварата могат да участват ученици от областите Хасково и Кърджали.
- Фотографиите трябва да бъдат съобразени с темата и да показват красиви места сред местната природа през четирите сезона на годината, реки, планински местности, природни забележителности, защитени територии, характерни растителни и животински видове и др. снимани на територията на областите Хасково и Кърджали.
- Всеки участник има право да изпрати до 3 авторски снимки, които следва да бъдат във формат JPG.
- Краен срок: Снимките могат да бъдат изпращани до 31 март на е-адрес: [email protected]. След тази дата снимки няма да бъдат приемани.
- Заедно с тях участникът трябва задължително да прикачи файл със следното съдържание: име и фамилия, възраст, населено място, училище, клас, е-mail и телефон за връзка, заглавие на снимката и кратко описание къде е направена и какво изобразява.
- С изпращането на снимките участникът се съгласява те да бъдат публично споделени в интернет пространството!
- В специално създадения албум във Фейсбук страницата за информационно- образователните дейности на РИОСВ- Хасково „Приятели на природата“ ще бъдат публикувани всички участващи в конкурса снимки по реда на тяхното получаване. Гласуването ще се извърши онлайн с харесване под всяка фотография и ще продължи до 15 април. Гласувания след тази дата няма да бъде зачетени!
- Авторите на трите снимки събрали най-много гласове ще бъдат класирани съответно на първо, второ и трето места. Уведомяваме участниците с две или три снимки, че в крайната класация ще участва само тази с най- много гласове. Предвидена е и специална награда на Регионалната екоинспекция. Отличените ще получат грамоти и предметни награди, които се връчват лично. Награждаването ще се състои на 21 април в залата на РИОСВ- Хасково.   

Молим, спазвайте сроковете и правилата на конкурса! РИОСВ- Хасково пожелава успех на всички участници! Нека покажем красивата природа на нашия регион!

За допълнителна информация: М. Йорданова- ст.експерт "Връзки с обществеността", тел. 038/60-16-23, е-адрес: [email protected]

Албум с участващите в конкурса фотографии и гласуване: Тук.

14.02.2017г.