РИОСВ Хасково

Министерство на околната среда и водите

Регионалната инспекция по околната среда и водите – гр. Хасково

неделя, 21.07.2024 г.
Контакти

Адрес: 6300 Хасково,
ул. "Добруджа" 14

тел: 038/ 60 16 34
ел. поща: [email protected]

Банкова сметка

БАНКА: ТБ OББ АД
IBAN: BG44UBBS80023110028210
BIC: UBBS BGSF

Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

Други

 2022
 2021
 2020
 2019
 2018
 2017
 2016
 2015
 2014
 2013

Резултати от Регионалния ученически фотоконкурс "Природата на моя роден край”- 2019г.
22/04/2019


Жури в състав:

Председател:
1. Янко Найденов- фотограф- художник
Членове:
2. Славян Костов- фотограф, ръководител на фотоклуба към Младежки център- Хасково
3. Габриела Делчева- член на фотоклуба към Младежки център- Хасково, носител на много награди от национални и регионални фотоконкурси
4. Мариана Чомпалова- Йорданова- гл.експерт "Връзки с обществеността" в РИОСВ- Хасково

Присъжда:

Първа награда: Хаджер Шевкед, ЦПЛР- КУО „Родопи“- гр.Кърджали за фотографията „Дяволският мост“.
Втора награда: Надежда Митева, Фотогравска школа „Пик“- гр.Димитровград за фотографията „Надмощие“.
Трета награда: Ива Георгиева, ОУ „Ал.Константинов“- гр.Димитровград за фотографията „Зима“.
Поощрителни награди:
- Йоан Божиков, ОУ „Л.Каравелов“- гр.Хасково за фотографията „Есенни листа
- Ралица Йорданова,  ОУ „Св.Кл.Охридски“- гр. Кърджали за  фотографията „Дъб“.
Награда на публиката: Габриела Димитрова, СУ „Л.Каравелов“- гр.Димитровград  за фотографията „Каменните гъби“ с 1125 гласа.
Специална награда на РИОСВ: Катерина Ангелова, ОУ „В.Левски“- с.Ябълково, общ. Димитровград за фотографията „Черен щъркел край Ябълково“.

Официалното връчване на грамотите и наградите ще се състои на 22.04.2018г., понеделник, от 15:00ч. в залата на РИОСВ- Хасково на ул. „Добруджа“- 14, ет.- 5.

Отличените следва лично да се явят, за да получат грамотите и наградите си или да изпратят свой представител. Поканени са победителите и всички участници в конкурса, за да отбележим заедно Деня на Земята! С всички творби участващи в конкурса е организирана изложба в залата на РИОСВ- Хасково, която ще бъде на разположение на желаещите да я разгледат до 31.05.2019г.

Фотоконкурсът се организира от РИОСВ- Хасково по повод Деня на Земята- 22 април и се провежда за девета поредна година. Тази година в надпреварата участват 279 творби на 166 ученици от  ПГТ „Ал.Паскалев“- Хасково, ОУ „Ал.Константинов“- Димитровград, ОУО- Хасково, СУ „Л.Каравелов“- Димитровград, СУ „Хр.Ботев“- Ивайловград, ОУ „Кл. Охридски“- Хасково, СУ „Й.Йовков“- Кърджали, ПМГ „Ив.Вазов“- Димитровград, ОУ „Св.Ив.Рилски“- Хасково, ОУ „Ив.Вазов“- Свиленград, Фотографска школа „Пик“ към ОП ДМЦ- Димитровград, СУ „Н.Й.Вапцаров“- Момчилград, ОУ „В.Левски“- с.Ябълково, общ.Димитровград, ОУ „Л.Каравелов“- Хасково, СУ „П.Хилендарски“- Хасково, ЦПЛР-КУО „Родопи“- Кърджали, СУ „Христо Смирненски“- с. Черноочене, ОУ „П.Славейков“- Димитровград, ПГ „Проф.Ас.Златаров“- Димитровград, ОУ “Св. Кл. Охридски” гр. Кърджали, ОбУ „Св.св.Кирил и Методий“- Димитровград,  Клуб по фотография „От черно до бяло“ към ЦПЛР-ОДК- Кърджали.

В онлайн гласуването за Наградата на публиката участват 62 творби на 34 ученици. Фотографиите са публикувани във Фейсбук страницата за информационно-образователни дейности на РИОСВ- Хасково „Приятели на природата“. Някои от участващите в конкурса творби ще красят залата и календарите на РИОСВ- Хасково за 2020г.

Наградите включват: виртуални очила, смарт часовник, комплект аудио слушалки с клавиатура и мишка за компютър, аксесоари за лаптоп и за джиесем, стенни часовници, раници, книги, шапки, рекламни и информационно- образователни материали и др.

РИОСВ- Хасково благодари на журито за компетентно свършената работа и на всички участници за прекрасните фотографии, показващи красотата и уникалната природа в нашия регион! И тази година фотоконкурсът се радва на огромен интерес и активно участие от страна на малки и големи ученици. Надяваме се, вашите творби да достигнат до повече хора и посланията ви да докоснат много сърца, посявайки любов към природата. Бъдете все така любознателни и талантливи!

Снимки: Тук и Тук.